Klik Sini Untuk Tambah Ilmu

Recent Post

Secure WiFi From Hacked

Before that, so must check first either your WiFi ever hacked from neighbor or not, CLICK HERE!!
Banyak cara untuk menghalang jiran sebelah untuk hacked Wifi di rumah anda, antaranya ialah:-



  1. Hide your SSID
  2. Change WEP to WPA2

Dua cara di atas adalah paling sering digunakan, tapi malangnya masih boleh hacked tp cuma tahap boleh tuh tidak tinggi!!!

That all, any concern lets me know and CLICK HERE to ask me!!
Ask me at FB was encouraged because easy to get update!!!

P/s: Click ads to give contribution

8 comments

Amir
February 9, 2012 at 9:47 AM

kat page how to know wireless get hacked tu?arp-a yang kena tlis kat cmd tu untuk apa?

February 9, 2012 at 10:00 AM

@Amir

untuk check ip address

February 12, 2012 at 4:29 AM

wifi kat umah saya...saya buat password..
takut jiran curi..hahahaha...jahatnya...

February 12, 2012 at 9:42 AM

@eita

kalau ade pasword pun kalau jiran awk pndai hack. kene curi jugak. tak cukup sbenarnye dengan pasword

February 23, 2012 at 3:37 AM

rasanya memang takde yang curi kot...
sebabnya kat umah saya takde jiran....hehehehe...kiri kanan hutan..

March 28, 2012 at 2:45 AM

nad pon buat portable wifi..:D

April 4, 2012 at 9:58 PM

sip mantap
please follow blog me gan http://oziecyber.blogspot.com/

November 4, 2012 at 8:36 PM

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Post a Comment