Klik Sini Untuk Tambah Ilmu

Recent Post

Remove Blog Skin

Sebelum ni aku ada buat macam mana nk pakai blog skin, skrang ni aku nk ajau korang macam mana nk buang blog skin dan guna balik Template Designer yang dulu sebelum korang revert ke classic template, PAHAM?
Tak paham tanya, kalau paham proceed below step!!


Template > Customize Design



 CLICK UPGRADE YOUR TEMPLATE


 CLICK SAVE TEMPLATE


Kalau Korang ade download template yang sebelumnya just terus upload macam biasa!!!
Kalau takde teruskan dengan step di bawah!!


CLICK TEMPLATE DESIGNER





CLICK REVERT TO PREVIOUS TEMPLATE 



Sudah dapat blog template yang asal?kalau dapat bagus la, kalau yang tak dapat tuh tak tahu la nk kate ape!!
Itu saja, THANKS

1 comment

January 14, 2012 at 3:49 AM

best blog ni.. byk membantu ;)

Post a Comment