Klik Sini Untuk Tambah Ilmu

Recent Post

How to Hidden File

Kadang2 ada orang nk private kan file dia, so tak tau macam mana, salah 1 caranya hidden file!!!
So macam mana korang nk hidden file, senang jerk, ikut step di bawah ni naaaa!!!


Right Click File atau Folder yang korang nk hidden
Select properties

Bila sudah keluar form macam dibawah ni, korang thick dekat hidden, tgk kt gmbar kalau tak paham!!!
Pas tuh klik apply
Itu saja, senangkan!!!
Terima Kasih sudi baca my tuto!!!


P/s: Click ads for some contribution

4 comments

January 23, 2012 at 8:47 PM

ada x cara nak dapatkan blek hiden file yang x leh nk uncheck mcm tu blek...



http://nighberkz.blogspot.com

January 23, 2012 at 8:55 PM

@NighBerkz’S Blogs oh tidak paham soalan kamu, maksud nye files tuh wujud lagi tak.?atau wujud tp takde uncheck

Anonymous
January 26, 2012 at 12:29 PM

Terbaikk!!

Anonymous
January 26, 2012 at 12:35 PM

@NighBerkz’S Blogsaku pun tak paham soalan dyer

Post a Comment