Klik Sini Untuk Tambah Ilmu

Recent Post

Resize Picture

Hi Blogger,
This tutorial not available untuk picture yang di upload ke dalam post tp kalau korang nk letak pic ads macam nuffnang atau churchurp boleh la atau juga korang nk letak icon untuk follow dan dashboard, korang tak perlu pergi resize kat mne2 web atau di PC just adjust pakai kod ni style=height:100px;width:100px;″  letak sebelah URL PICTURE . Then korang boleh la adjust dengan tukar nombor di height dan width


Itu jerk, mudah kan!!! Sebarkan kalau ia berhasil